Show me your friends and I will show you your future...

De G-Community

Is de G-office net te ver voor je? Ben je geboren in een slechte buurt net als ik waardoor je niet de juiste mensen om je heen hebt? Wil je gewoon op vakantie kunnen gaan, overal ter wereld werken en overal wonen waar je maar  wilt?

Dit is jouw kans om je gaan te omgeven met allemaal strijders die net zo hongerig zijn als jij #wolfsofwallstreet. We zullen alles zowel online als offline gaan doen. Van online zoomcalls tot netwerk meet-ups waar iedereen elkaar omhoog helpt en we allemaal ons steentje bijdragen om het beste uit elkaar te halen! Hier wordt je geholpen met al jouw vragen en jouw tekort aan discipline en motivatie.

Ook willen wij voorlopig iedereen van de G-community toegang geven tot de gezamenlijke meet-ups die gegeven worden op de G-office in Rotterdam. Ik zeg voorlopig, omdat zodra Corona het toelaat, wij zullen overstappen van Meet-ups naar grotere Netwerk Events waar jullie allemaal gratis toegang tot zullen krijgen.

Alle voordelen van de G-Community

Zoom meetings

2 keer per maand een zoom meeting om alles uit jouw leven te halen. Zowel persoonlijk als zakelijk

Waardevolle Community

Wordt lid van een community met mensen die meer uit het leven willen halen en een grotere visie hebben. Fuck een 9 to 5 baan, fuck dealen, fuck stelen. We build legal empires!!!

Maandelijkse Meet Up

Elke maand een Meet Up! Door jezelf te omringen met like-minded mensen, is de kans groter dat jij succes behaald.

Persoonlijke To-Do-List

Door jouw persoonlijke To-Do-List, opdrachten en coachings. krijg jij meer richting over hoe jij jouw business en mindset tot een succes kunt maken!

Van de straat naar succesvolle business

Met het juiste netwerk zal alles in een stroomversnelling gaan en dat is 1 ding wat je zeker van mij kan aannemen. Een G-community membership kost je in principe maar €3 euro per dag.  Dat is minder dan een kapsalon of een pakje tabaka per dag. Hierna wil ik geen excuusjes meer horen over dat je nog niet genoeg geld hebt of dat de afstand te ver is.

Stop being a B*tch and take ACTION!!

Kies een plan

Jouw prijs als je nu actie onderneemt!

Maandelijks

150
99 Per maand
  • Toegang tot alle tools
  • Toegang tot Zoom Meetings
  • Toegang tot de Maandelijkse meet up
  • Toegang tot de exclusieve community
Populair

Eenmalig

1500
550
  • Toegang tot alle tools
  • Toegang tot Zoom Meetings
  • Toegang tot de Maandelijkse meet up
  • Toegang tot de exclusieve community

De G-Community

Wij zijn allemaal gelijk. Bij de G-COMMUNITY maakt het niet uit hoe je eruitziet, waar je vandaan komt of wat je in het verleden hebt gedaan.

Als jij iemand bent die alles uit het leven wilt halen en er helemaal klaar mee bent om te werken voor een baas is de  G-Community de beste keuze!

Uit onderzoek is gebleken dat jij het gemiddelde bent van de 5 personen waar je het meest mee omgaat. G-Community maakt het mogelijk om jezelf te omringen met de juiste mensen. Gun het je zelf en neem een stap in de diepe!

OMRING jezelf met de juiste mensen en kom terecht in een positieve, motiverende en stimulerende omgeving 

Geloof je ons niet?

Wat onze leden zeggen :